تعریف شرکت های دانش بنیان
شرکتها و مؤسسات دانش بنیان شرکت یا مؤسسه خصوصی یا تعاونی است که به منظور هم افزایی علم و ثروت، توسعه اقتصاد دانش بنیان، تحقق اهداف علمی و اقتصادی (شامل گسترش و کاربرد اختراع و نوآوری) و تجاریسازی نتایج تحقیق و توسعه (شامل طراحی و تولید کالا و خدمات) در حوزه فناوری های برتر و با ارزش افزوده فراوان، به ویژه در تولید نرم افزارهای مربوط تشکیل میشود.
معرفی صندوق توسعه فناوری های نوین
صندوق توسعه فناوریهای نوین به عنوان ارائه کننده متنوعترین خدمات مالی در تجاریسازی فناوری در کشور، بر مبنای آییننامه اجرایی ماده ۱۰۰ قانون برنامه سوم توسعه کشور و اساسنامه مصوب هیات محترم وزیران از بهمن ۱۳۸۶ تأسیس گردیده است.
سهامداران:
- پارک فناوری پردیس
- وزارت علوم، تحقیقات و فناوری
- شرکت کارآفرینی و فناوری ایران (کفا)
- مؤسسه توسعه فناوری نخبگان
- انجمن خیرین توسعه علم و فناوری ایرانیان
- شرکت آتیه سازان فناوریان برنا
آمار شرکتهای دانش بنیان
دانش بنیان نوپا: شرکتهای دانشبنیانی که اظهارنامه مالیاتی ندارند یا بر اساس آخرین اظهارنامه مالیاتی خود کمتر از 50 میلیارد ریال درآمد عملیاتی دارند.
دانش بنیان فناور: شرکتهای دانشبنیانی که اظهارنامه خود بیش از 50 میلیارد ریال درآمد عملیاتی داشته باشند و سهم فروش دانش بنیان آنها بیشتر از 50 درصد باشد.
دانش بنیان نوآور: شرکتهای دانشبنیانی که اظهارنامه خود بیش از 50 میلیارد ریال درآمد عملیاتی داشته باشند و سهم فروش دانش بنیان آنها کمتر از 50 درصد باشد.
خدمات و محصولات پیشنهادی
اهم خدمات سپرده ای و الکترونیک:
- انواع خدمات سپرده ای و خدمات بانکداری باز
- همکاری با فینتکهای معرفی شده از سوی صندوق ها (علیالخصوص شرکت تاپلند )
خدمات تسهیلات (درچارچوب ضوابط و مقررات جاری بانک):
- پرداخت انواع تسهیلات به انجمن، صندوق و شرکت های عضو انجمن
- همکاری با شرکت توانمندسازان فناوری های نوین در حوزه اعتبارسنجی، ارزیابی دارایی های نامشهود و ارزشگذاری شرکت های دانش بنیان و استارت آپ ها
خدمات ضمانت نامه (درچارچوب ضوابط و مقررات جاری بانک):
- پذیرش ضمانتنامه تعهد پرداخت صندوق از سوی بانک به عنوان تضمین پرداخت تسهیلات و یا تضمین صدور ضمانتنامه از سوی بانک برای شرکت های دانش بنیان و فناور، خلاق و تولیدی معرفی شده از سوی صندوق