این نوع اعتبار اسنادی، مطلوب ترین نوع از نقطه نظر زمان پرداخت وجه برای ذینفع می باشد. پرداخت وجه اسناد به ذینفع؛ پس از ارائه اسناد به شرط عدم مغایرت طبق مقررات 600UCP صورت می پذیرد.
1.خریدار و فروشنده بعد از تماس با یکدیگر نسبت به عقد قراردادی که براساس آن باید اعتبار اسنادی گشایش شود اقدام می نمایند.
2.خریدار پس از تهیه بیمه نامه، اخذ مجوزهای لازم از سازمانها و وزارتخانه های مربوطه و اخذ مصوبه اعتباری، از بانک خود درخواست می کند که اعتبار اسنادی براساس شرایط مورد درخواست به نفع فروشنده گشایش نماید.
3.بانک گشایش کننده پس از دریافت مدارک و وثایق از مشتری، نسبت به گشایش اعتبار اقدام نموده و برای بانک کارگزارش که به آن بانک ابلاغ کننده گویند، ارسال می نماید.
4.بانک ابلاغ کننده پس از کنترل اصالت پیام رسیده، نسبت به ابلاغ آن به فروشنده اقدام می نماید. ذینفع اعتبار پس از دریافت اعتبار و مطابقت آن با قرارداد، نسبت به تهیه یا تولید کالای مورد سفارش اقدام می نماید.
5.فروشنده بعد از تهیه یا تولید کالا اقدام به حمل کالا نموده و اسناد حمل را به بانک معامله کننده اعتبار ارائه می دهد. لازم به ذکر است که بانک معامله کننده می تواند همان بانک ابلاغ کننده و یا هر بانک دیگری تعیین گردد، ولی در اکثر موارد بانک معامله کننده و ابلاغ کننده یکی می باشد. در صورت یکسان نبودن بانکهای ابلاغ و معامله کننده ، فروشنده باید به همراه اسناد حمل، نسخه ای از متن اعتبار و اصلاحات انجام شده را به بانک معامله کننده ارائه نماید.
6.بانک معامله کننده اقدام به بررسی اسناد نموده و درصورتی که فروشنده شرایط اعتبار را رعایت نموده باشد نسبت به معامله اسناد و پرداخت وجه اسناد اقدام می نماید. (مطابق مقررات UCP600)
7.بانک معامله کننده پس از معامله اسناد آن را برای بانک گشایش کننده اعتبار ارسال می دارد و برطبق توافق بین دو بانک نسبت به دریافت وجهی که پرداخت نموده اقدام می نماید.
8.بانک گشایش کننده پس از بررسی اسناد نسبت به ظهرنویسی و تحویل آنها به خریدار در قبال دریافت وجه اعتبار اقدام می نماید.
9.خریدار حداکثر یک ماه پس از واریز وجه/ظهرنویسی اسناد حمل ملزم به ارائه پروانه سبز گمرکی مطابق با شرایط کمی و کیفی اعتبار و حاکی از ورود و ترخیص قطعی کالا می باشد.