به گزارش روابط عمومی بانک ملت، در این مراسم دکتر علی دیواندری گزارش عملکرد این بانک را به ویژه در بخش بازار سرمایه برای خبرنگاران تشریح و آینده روشنی را برای سهام بانک ملت پیش بینی کرد.
مدیرعامل بانک ملت با اشاره به بازدهی مناسب و مثال زدنی و قابلیت نقدشوندگی سهام بانک ملت در بورس، اظهار داشت: این خصوصیات، ارزش ویژه ای به سهام بانک ملت بخشیده است.
وی به روند روبه رشد ارزش سهام بانک ملت اشاره کرد و افزود: در طی این سه سال، همیشه سود سهام بانک با تعدیل مثبت روبه رو بوده است و سال گذشته هم با وجود این که 294 ریال به عنوان سود پیش بینی شده هر سهم اعلام شد ولی هم اکنون با 30 درصد تعدیل به 387 ریال به ازای هر سهم رسیده است.
وی در مورد پیش بینی سود سهم بانک ملت برای سال جاری هم گفت: سود پیش بینی شده 350 ریال به ازای هر سهم است که با تلاش بیشتر کارکنان، باز هم شاهد روند صعودی سود سهم در سال جاری خواهیم بود.
مدیرعامل بانک ملت با بیان این نکته که نسبت مطالبات معوق این بانک به کل تسهیلات، از 17 درصد در ابتدای سال 89 به 10 درصد در پایان این سال کاهش یافته است، افزود: در سال گذشته،7 درصد از مطالبات معوق این بانک چه از لحاظ نسبت و چه از لحاظ قدر مطلق کم شده است ولی همچنان با استانداردهای حرفه ای بانکداری انطباق ندارد.
وی تاکید کرد که بانک ملت برای سال جاری هم برنامه های جدید برای کاهش محسوس اقلام معوق تدارک دیده است.
مدیرعامل بانک ملت با اشاره به گذشت حدود دو و نیم سال از خصوصی شدن این بانک، اظهار داشت: خصوصی سازی این بانک به عنوان نخستین بانک مشمول اصل 44 قانون اساسی باعث رونق بورس در آن زمان شد.
وی ادامه داد: پس از پیوستن به بازار سرمایه، مسوولیت داریم که تغییرات بنیادی در حوزه های مختلف ایجاد کنیم و به همین منظور، برنامه ای مبتنی بر اهداف و مسیرهای مشخص تحت عنوان برنامه استراتژیک در بانک ملت تدوین شده و یک برنامه عملیاتی نیز به آن متصل شده است. دکتر دیواندری، ایجاد فضایی برای بهبود فعالیت ها، روان تر شدن فرآیند خدمات دهی و افزایش کیفیت خدمات را از جمله اقداماتی دانست که برخی از آنها انجام شده و برخی در حال انجام است.
وی با بیان این نکته که بانکی که 30 سال در فضای دولتی کار کرده است نمی تواند یک شبه تمامی تغییرات را اعمال کند، یادآور شد: تغییرات مدنظر باید تدریجی، مستمر و مبتنی بر برنامه باشد.
دکتر دیواندری به رشد 30 درصدی میزان سپرده های بانک ملت در سال گذشته اشاره کرد و یادآور شد: این بانک از لحاظ رشد سپرده ها جزو بانک های برتر کشور و در میان بانک های هم اندازه برترین بوده است.
وی در عین حال، بازدهی 71 درصدی سهام بانک ملت را از دیگر ویژگی های مثبت این بانک در سال گذشته ذکر کرد.
مدیرعامل بانک ملت در مورد افزایش سرمایه این بانک اظهار داشت: در مجمع فوق العاده سال گذشته تصویب شد که سرمایه بانک از یکهزار و 310 میلیارد تومان به دو هزار میلیارد تومان افزایش یابد که در سال 89 اقدامات اولیه انجام و در ابتدای سال جاری، 300 میلیارد تومان به سرمایه بانک افزوده و برای نخستین بار، پول تازه ای به سرمایه بانک تزریق شد و در ادامه نیز 400 میلیارد تومان دیگر اضافه خواهد شد.
دیواندری از پرداخت بدهی های دولت به بانک ملت در قالب تهاتر مانده تسهیلات حساب ذخیره ارزی و واگذاری سهام قابل عرضه در بورس خبر داد و گفت: حدود یک و نیم میلیارد دلار بدهی دولت به این بانک به صورت یک میلیارد دلار از محل مانده تسهیلات اعطایی حساب ذخیره ارزی و 500 میلیون دلار از محل سهام مناسب تهاتر شده که بخش ذخیره ارزی انجام شده و بخش سهام نیز تا دوهفته دیگر نهایی می شود.
معاون توسعه و فناوری مدیرعامل بانک ملت هم خلاصه ای از عملکرد این بانک در بخش الکترونیک ارائه کرد و گفت: بانک ملت تا کنون 220 هزار پایانه فروشگاهی و دو هزار و 908 خودپرداز در کل کشور نصب و راه اندازی کرده است.
علیرضا لگزایی در مراسم رونمایی از چهار محصول و شعار جدید این بانک اظهار داشت: گشایش 38 میلیون حساب الکترونیک، صدور 25 میلیون فقره کارت بانکی و داشتن یکهزار و 800 شعبه و 400 باجه در سراسر کشور، مزیت های رقابتی مطلوبی برای بانک ملت ایجاد کرده است.
وی با اشاره به این نکته که بانک ملت بالغ بر 60 خدمت الکترونیک را در بخش سپرده ها، خدمات و تسهیلات بانکی به مشتریان ارائه می کند، افزود: چهار خدمت جدید بانک ملت شامل انتقال وجه از طریق پایانه های فروشگاهی، سامانه مدیریت درخواست تسهیلات با عنوان مدت، حساب جاری مهان و طرح پرداخت حقوق ملت در قالب تسهیلات است.
معاون مدیرعامل بانک ملت در توضیح خدمت اول این بانک با عنوان انتقال وجه از طریق پایانه های فروشگاهی گفت: با این خدمت، امکان انتقال وجه میان حساب های بانک ملت از طریق پایانه های فروشگاهی فراهم شده است به همین دلیل از این پس تمامی پذیرندگان کارتخوان های این بانک خواهند توانست با استفاده از ملت کارت متمرکز حساب اصلی متصل به پایانه فروشگاهی مربوطه، نسبت به انتقال وجه میان حساب های موجود در این بانک اقدام کنند.
وی بی نیازی به مراجعه حضوری مشتریان به شعب و کاهش حجم کاری واحدهای صف، افزایش رضایت مشتریان و پاسخگویی به نیازهای آنان، امکان انتقال وجوه تا سقف 150 میلیون ریال، کارمزد ثابت انتقال وجوه در محدوده سقف در نظر گرفته شده ( 250 ریال به ازای هر تراکنش) و در نظرگرفتن موارد امنیتی برای افزایش اطمینان متقاضیان را از ویژگی های انتقال وجه از طریق کارتخوان های فروشگاهی عنوان کرد.
لگزایی در تشریح سامانه مدت بانک ملت هم گفت: با هدف سهولت دسترسی و افزایش سرعت ارائه خدمات به مشتریان، انجام تمامی فرآیندهای درخواست، تشکیل پرونده، ارزیابی وضعت اعتباری مشتری، اطلاع رسانی و پاسخگویی به متقاضیان از طریق محیط مجازی امکان پذیر شده است که در این طرح مشتری فقط در مرحله نهایی تکمیل پرونده و پرداخت تسهیلات، یک بار به شعبه مراجعه خواهد کرد.
وی حساب جاری مهان را از دیگر خدمات جدید بانک ملت ذکر کرد و اظهار داشت: هدف از طراحی این خدمت، تکریم هرچه بیشتر مشتریان و ارج نهادن به میزان مشارکت و فعالیت دارندگان حساب جاری الکترونیک ملت است.
به گفته وی، بانک ملت در این طرح، برای مشتریانی که تعامل بیشتری با این بانک دارند خدمات متمایزی طراحی کرده که نخستین گروه از این مشتریان، گروه مهان است.
لگزایی اضافه کرد: ارائه تسهیلات با شرایط ویژه، تخفیف در نرخ کارمزد خدمات، تخفیف در نرخ سود تسهیلات اعطایی، ارائه مشاوره ویژه و ارائه دسته چک و ملت کارت با طرح و لوگوی ویژه و خدمات ویژه غیربانکی مانند خدمات بیمه ای از خدمات متمایز بانک ملت به گروه مهان است به عبارت دیگر، بانک ملت در قالب اعتبار در حساب جاری به این دسته از مشتریان تسهیلات با شرایط ویژه اعطا می کند.
وی به طرح پرداخت حقوق ملت به عنوان خدمت دیگر بانک ملت اشاره کرد و اظهار داشت: در این طرح که شرکت های کوچک و متوسط را مدنظر دارد، بانک ملت کارفرمایان مشتری خود که عمده فعالیت بانکی آنها با این بانک است، یک خدمت ویژه ارائه می دهد و سرمایه در گردش مورد نیاز آنها را برای پرداخت حقوق تامین می کند.
معاون مدیرعامل بانک ملت با بیان این نکته که در این طرح، تا 80 درصد بودجه مورد نیاز شرکت ها برای پرداخت حقوق کارکنان از سوی این بانک تامین می شود، اضافه کرد: با اجرایی شدن این طرح، اختلال در پرداخت حقوق کارکنان رفع و به کارهای بنگاه های کوچک و متوسط نظم بخشیده می شود.
در این مراسم از شعار جدید بانک ملت با عنوان" تغییر را احساس کنیم" نیز رونمایی شد.