افتتاح واحدهای جدید بانک ملت در بیمارستان ها و دانشگاه های استان فارس
مدیریت شعب بانک ملت در استان فارس یک واحد بانکی در دانشگاه آزاد اسلامی آباده تاسیس کرد.
به گزارش روابط عمومی بانک ملت ، واحد مذکور که با حضور مسوولان بانک ملت و جمعی از مدیران دانشگاه آزاد و مقامات شهرستان آباده افتتاح شد ، زیر نظر شعبه مرکزی این شهرستان به ارایه انواع خدمات بانکی به کارکنان و دانشجویان این دانشگاه خواهد پرداخت.
در عین حال ، بانک ملت استان فارس در راستای خدمات رسانی بهتر و سریع تر به مشتریان و افزایش سطح رضایتمندی آنان ، دو دستگاه خودپرداز در دانشکده پزشکی و بیمارستان شهید فقیهی شیراز نصب و راه اندازی کرد.
بر اساس این گزارش ، دستگاه خودپرداز سالنی بانک ملت در دانشکده پزشکی شیراز تحت نظارت شعبه پزشکی این شهرستان خدمات رسانی خواهد کرد.
در همین حال، بانک ملت استان فارس پس از ایجاد یک واحد بانکی در بیمارستان شهید فقیهی شیراز ، به نصب و راه اندازی یک دستگاه خودپرداز سالنی در این بیمارستان اقدام کرد.
این گزارش حاکی است ، واحد بانکی بیمارستان شهید فقیهی ، به کارکنان بیمارستان ، بیماران و مراجعه کنندگان ، انواع خدمات بانکی را ارائه خواهد داد.
این واحد بانکی و دستگاه خودپرداز نیز تحت نظارت شعبه پزشکی شیراز ، فعالیت خواهند کرد.
شنبه 4 مهر 1388